#05 MINI RECENZE: DAILY DOSE OF SUNSHINE aneb jak si nechat zlomit srdce a rozervat duši Korejskými dramaty

 

DAILY DOOSE FO SUNSHINE

Epizod: 12 x 70 min

Shlédnuto na Netflixu

Žánr: medicína, o životě

Hodnocení na IMBD: 7./10

Hodnocení na My Drama List: 8.8/10

Podle traileru jsem si představovala, že si puštím takovou příjemnou oddechovku, což byla i pravda, asi tak do poloviny série.

Jung Da Eun pracuje jako zdravotní sestra, ale protože je na pacienty až moc hodná a milá, což jí zpomaluje v práci a přidává tak práci ostatním kolegům, rozhodne se jí její nadřízená i pro její dobro přemístit na oddělení psychiatrie.

Jung Da Eun se vždy snaží vše zvládat s úsměvem a ikdyž je práce na psychiatrii náročná, daří se jí to docela dobře. Do chvíle, kdy se jeden z pacientů po propuštění na její doporučení zabije. Od této chvíle to s Jung Da Eun jde z kopce, a ikdyž se jí doktor z nemocnice, který se do ní zamiluje a její kamarád z dětství, který jí miluje již dlouho snaží pomoc co to jde, ocitne se sama na oddělení psychiatrie.

Zda se zvládne se svou nemocí poprat a nebo to zvdát, si musíte přijít už sami. Nicméně mě na tomto korejském dramatu, stejně jako na FORECASTING LOVE AND WEATHER bavilo, že se člověk dozvěděl nějaké informace o různých nemocích (deprese, hraniční porucha, mánie, úzkosti, a pod.) a nahlédl trochu pod pokličku psychiky lidí a práce lidí, které se o nemocné lidi starají. Což rozhodně stojí za shlédnutí.



Komentáře

Oblíbené příspěvky