#03 MINI RECENZE: DESTINED WITH YOU aneb jak si nechat zlomit srdce a rozervat duši Korejskými dramaty


DESTINED WITH YOU

Epizod: 16
Shlédnuto na Netflixu
Žánr: komedie, romantika, drama, fantasy
Hodnocení na IMBD: 7.7/10
Hodnocení na My Drama List: 8.1/10

Lee Hong pracuje na úřadě a snaží se aby její práce byla odvedena vždy co nejlépe. Jednoho dne si na úřad přijdou stěžovat obyvatelé na svatyni, kde již náhodně zemřelo několik lidí, aby jí město odstranilo a zabránilo tak dalším úmrtím. Ač nerada se Lee Hong úkolu zhostí, při němž se seznámí s právníkem Jang Shin Yu, který ji předá ze svatyně záhadnou dřevěnou krabici a řekne jí, že patří jí.

Jang Shin Yu na Lee Hong tlačí, aby krabici co nejdřív otevřela, což jí přijde zvláštní nicméně když se jí to podaří zjistí, že uvnitř je ukrytá kniha kouzel. Ač na ně nevěří, pokusí se Lee Hong seslat kouzlo lásky, protože ji před časem odmítl její nadřízený, do kterého byla zamilovaná a co hůř, dozvěděla se to celá firma.

Záhy Lee Hong zjišťuje, že kouzlo řadou (nešťastných) náhod seslala na charismatického Jang Shin Yu, které ho nemůže vystát, a který ji jasně dává najevo, že nebýt kouzla určitě by k ní city neopětoval. Nicméně to, že Lee Hong jí dal knihu kouzel mělo i další důvod, Jang Shin Yu totiž trpí nevysvětlitelnou a nevyléčitelnou nemocí, která se jen zhoršuje, oslabuje ho a jeho poslední nadějí je právě kniha kouzel a kouzlo uzdravení, které v ní je.

Snaží se tedy přesvědčit Lee Hong, aby kouzlo provedli, když kouzlo lásky fungovalo a on je nyní do ní bezhlavě zamilovaný, Díky jejich novému přátelství se ale začne vše komplikovat. Před všemi se snaží vypadat, že mezi nimi je pouze přátelství, ale i tak se do jejich vztahu začne vkládat bývalá přítelkyně Jang Shin Yu i okolí. A nakonec jde oboum i o život.

Lee Hong sešle na Jang Shin Yu kouzlo pro uzdravení, které ale bohužel zjistí že nefungovalo. Za Jang Shin Yu nemocí, totiž stojí kletba, kterou na jeho předka seslala kněžka, která se až nápadně podobala Lee Hong a jejíž byla právě kniha kouzel, jenž Lee Hong dostala.

Povede se jim společně kletbu zrušit? A pokud nefungovalo kouzlo uzdravení, jak mohlo fungovat kouzlo lásky? Nebo si jen Jang Shin Yu nedokázal připustit že by Lee Hong miloval doopravdy? Zvládnou společně všechny překážky, které jim ostatní připraví překonat? Jak dopadne Jang Shin Yu nemoc, která se jen zhoršuje…to už si zjistěte sami :)



Komentáře

Oblíbené příspěvky