#06 MINI RECENZE: Forecasting love and weather


FORECASTING LOVE AND WEATHER

Epizod: 16 x 70 min

Shlédnuto na Netflixu

Žánr: romantika, drama, melodrama

Hodnocení na IMBD: 7.1/10

Hodnocení na My Drama List: 7.5/10

Jin Ha Kyung pracuje v meteorologickém oddělení a snaží se oddělit práci od soukromého života. Její přítel pracuje na stejném pracovišti jako tiskový mluvčí a jelikož jsou spolu již deset let nikdo se nediví, že plánují svatbu. V den kdy mají všechny přípravy vypuknout ovšem zjistí Jin Ha Kyung, že jí partner Han Ki Joon podvádí a tak se jí život zcela obrátí naruby a sesype. Do toho v práci dostane větší zodpovědnost a stane se ředitelkou oddělení, které předpovídá počasí pro celou Koreu.

Do jejího týmu se přidá mladý Lee Shi Woo, který je velmi chytrý a vždy hledá při své práci neobvyklou cestu jak počasí předpovědět a jeho předtucha je většinoiu správná. Jin Ha Kyung se zařekne, že již nikdy nebude randit s nikým z práce, protože to má dopad i na její pracovní vztahy, ale při jedné večeři se s Lee Shi Woo opijí a vyspí se spolu.

Následující den jej Jin Ha Kyung poprosí, aby na ti mohli zapomenout a fungovat dál jako kolegové. Po pár dílech ale zjšťujeme, že to ani jeden nedokázal a natajno spolu chodí tak aby to kolegové z práce nepoznali. A taky zjistí, že oba jejich bývalí partneři jsou nyní manželé a co hůř, všichni čtyři pracují na jednom pracovišti. Díky tomu musejí čelit nepříjemným situacím, které díky tomu vznikají, svým vlastním cítím, které mají zraněné z předchozích vztahů a kritice v práci protože všichni společně procházejí různými katastrofami počasí, které ovlivňuje občany Koree a při špatné předpovědi čelí velké kritice.

Na tomhle korejském drama mě bavila nejen propletenost čtyř životů ale i zajímavosti z počasí a práce kolem něj. Neuměla jsem si představit, kolik věcí na to může být navázáno a dozvěděla jsem se spoustu zajímavostí.

Zda spolu Jin Ha Kyung a Lee Shi Woo zvládnout všechny překážky, nebo zda na můj vkus rychlý vztah Han Ki Joon a Chae Yoo Jin vydrží se budete muset podívat sami.


Komentáře

Oblíbené příspěvky