#07 MINI RECENZE: Bussines proposal


BUSSINES PROPOSAL

Epizod: 12 x 60 min

Shlédnuto na Netflixu

Žánr: komedie, romantika, drama

Hodnocení na IMBD: 8.1/10

Hodnocení na My Drama List: 8.7/10

Shin Ha Ri je mladá nezadaná dívka, kterou její nejlepší kamarádka vždy posílá za sebe na rande, aby odradila nápadníky, které jí rodina dohazuje. Shin Ha Ri sama, je dlouhodobě zamilované do svého kamaráda, který má ale již dlouho vážný vztah a tak se snaží Shin Ha Ri zaměřovat spíš na svou práci. Jin Young Seo, kamarádka, která pochází z velmi bohaté rodiny, Shin Ha Ri již po několikáté požádá, aby za ní šla na domluvené rande na slepo, které se do toho moc nechce ale po nabídce peněz na to nakonec kývne.

Nicméně záhy zjišťuje, jakou chybu udělala, na domluvené rande totiž dorazí Kang Tae Moo, CEO firmy na potraviny, ve které Shin Ha Ri pracuje. Naštěstí je v menším převlečení(paruka a oblečení) o to hůř, že Kang je také velmi pohledný a přitažlivý muž. Shin Ha Ri se ale snaží, aby Kang rande rychle rozmyslel a domnělou Jin (za kterou se Shin Ha Ri vydává) už nechtěl nikdy vidět. Tvrdí že nemá problém vést vztahy s více muži, její oblečení je vyzývavé a chování výstřední a proto je si Shin Ha Ri jistá, že Kang se jí už nikdy neozve a ona tak jako vždy brilatně ochránila svou kamarádku od svazku.

To se ale přepočítala, protože Kang jí druhý den zavolá, aby si ho vzala. Tím odstartuje zajímavá zápletka, kdy Shin Ha Ri se snaží uhrát obě role, být dobrou zaměstnankyní a co nejméně se vidět s panem Kangem aby nezjistil, že ona je domněla Jin, která se neustále snaží aby si Kang jejich manželství rozmyslel. O to těžší úkol to je, protože ikdyž je Kang z bohaté rodiny a jeho myšlení je často zcela jiné než to Shin Ha Ri pomalu ale jistě, se mu záčíná přibližovat. Jenže čím častěji spolu jsou, tím víc Shin Ha Ri riskuje odhalení, že je vlastně podvodnicí. A jeikož se její kamarádka zamiluje do náhodného mladíka, kterého potká je jasné, že s Kangem by nechtěla nic mít a tak se jí snaží uchránit co nejdéle.

Odhalí Kang Shin Hari? Proč tolik tlačí na to, aby se vzali? A pokud odhalí její lest, jak se bude jejich vztah vyvíjet dál?



Komentáře

Oblíbené příspěvky