#08 MINI RECENZE MY DEAMON

 


MY DEAMON

Epizod: 16 x 70 min

Shlédnuto na Netflixu

Žánr: akce, romantika, fantasy, komedie

Hodnocení na IMBD: 7.8/10

Hodnocení na My Drama List: 8.4/10

Do Do Hee při nešťastných událostech zahynou oba rodiče a ona se tak dostane do bohaté rodiny, jejíž hlava rodiny, Joo Chun Sook založila Mira Group, skupinu úspěšných firem. Do Do Hee je předsedkyní jedné z nich a její život je úspěšný a spokojený. Až do okamžiku, kdy majitelka a její skoro náhradní matka za záhadných okolností zemře.

Naštěstí ještě před touto smutnou událostí potkala Jeong Gu-Won, který nejen že se stane její bodyguardem, ale taky je shodou okolností démon. Démon, který hledá zoufalé lidi, uzavírá s nimi smlouvy a po deseti letech odvede jejich duši do pekla. A nějakou záhadou se jeho tetování a schopnosti přenesly na Do Do He, což je i důvod proč zůstává po jejím boku aby skrze ní mohl používat své schopnosti. Protože jinak lidmi opovrhuje.

Na pohřbu zesnulé Joo Chun Sook se Do Do Hee dozvídá, že Joo nechala závěť, která říká, že pokud se vdá, bude mít nárok na vedení celé skupiny Mira Group. Což se samozřejmě znelíbí její rodině, která Do Do Hee nesnáší a chtějí zbylý majetek jen pro sebe. Do Do Hee nezbývá než si někoho vzít, a jako ideální se jeví právě démon, který jí potřebuje být neustále po boku aby zjistil jak získat zpět své schopnosti. A tak spolu uzavřou smlouvu, on jí bude chránit a ona mu bude propůjčovat jeho moc. Společně se pokusí najít vraha Joo Chun Sook a člověka, který Do Do Hee usiluje o život a zjistit jak vrátit démonovi jeho schopnosti.

Králíčí nora začíná být hluboká stejně tak jako jejich společné city. Podaří se jim odhalit kdo je vrahem? Dokáže démon získat své schopnosti zpět a nebo se jeho preference zcela změní? To už si zjistěte sami.



Komentáře

Oblíbené příspěvky